9. tammikuuta 2015

100 jumppaa vuodessa

Loppiaisena puuhailtiin koko perhe kotona, kun Lili sanoi: "Äiti, sun pitäisi tehdä sata jumppaa." Siitä lähti sitten minulle haaste tähän vuoteen. Tämän vuoden aikana tavoitteena on tehdä 100 jumppaa. Jumpaksi lasketaan ryhmäliikuntatunnit sekä kotona tehdyt jumpat/kuntopiirit, jotka kestävät vähintään 30 minuuttia. Sinänsähän haaste ei oo kovin kummoinen, sehän on vain kaksi jumppaa per viikko. Siis vain kaksi. Mutta siis joka viikko. Jokaikinen viikko. Koko vuoden ajan. Täysin mahdollinen kyllä, mutta ei missään tapauksessa liian helppo henkilölle, joka edellisenä vuonna jumppasi keskimäärin 0 kertaa per viikko.

Tähän menessä haasteeseen on karttunut kolme suoristusta tai yksi, jos ennen loppiaista tehtyjä jumppia ei lasketa mukaan, mutta alku on siis hyvä. Tarkoitus on vuoden ajan seurata täällä blogissa haasteen edistymistä. Seuraa tilannetta ja huutele perään, jos ei päivityksiä kuulu.

100 jumppaa vuodessa toteutus:
8.1. Les Mills Grit Strength, Kuntokeskus Ykkönen
5.1. Les Mills Bodypump, Kuntokeskus Ykkönen
4.1. Les Mills Grit Strength, Kuntokeskus Ykkönen






1 kommentti:

  1. Haastan ehdottomasti kaikki mukaan huutelemaan, mikäli päivityksiä/jumppaa ei ilmesty haasteen vaatimalla tahdilla! Kotipersonaltrainer huutaa ainakin sen verran, minkä parisuhde ja kotirauha kestävät!

    VastaaPoista